joi, 22 ianuarie 2015

Fansub-uri romăneşti care merită.

           


   De ceva vreme fansub-uri-le romăneşti, au luat-o rău la vale...rămânând puţine fansub-uri care au calitate şi care fac totul cu drag. În urmatoarele randuri vă voi prezenta cateva fansub-uri, la care calitatea este pe primul loc:






            Cred că MkZ e unul dintre fansub-urile care nu ma dezamăgit niciodată, chiar dacă mereu promite-au că un episod vine repede, dar el venea peste 2 săptămâni  mereu aduceau calitate şi nu cantitate. Cred că sunt unul din fansub-uri-le de tradiţie la noi.






           ACG sunt cel mai vechi fansub de la noi mai exact 8 ani, de când de aduc serii frumoase cu subtitrare în română. Păcat că în timpurile noastre nu mai primeşte aşa multă atenţie, deşi, au o calitate foarte bună. De exemplu la seria Fullmetal Alchemist Brotherhood, sau ceva mai nou, Great Teacher Onizuka.






                       Ahh, Shinobi, ei au 7 ani dar au schimbat la staff de ma durut capul. Ma bucur că acum au un staff stabil şi scot serii bune, la calitate bună. Dar e pacat că au început sa facă serii deja traduse bine doar ca să fie şi la ei pe fansub...Oricum tot respectul pentru ei.




                         Anime-Evolution este relativ nou de 1 an şi jumătate dar, în tot acest timp au oferit doar anime-uri bune cu subtitrare bună, care merită văzute de oricine. Ce găsiţi pe Evo nu găsiţi oriunde. Anime-Evolution este un fansub care face totul cu drag, pentru ca fansubing-ul din România să rămână în viaţă.

             
                         Vă garantez sută la sută că nu o să va săngereze retina dacă vă uitaţi la animeuri la fansub-uri-le de mai sus. Nu uitaţi să lăsaţi commentari la episoadele care vă plac pentru a încuraja fansub-uri-le. Pănă data viitoare, sper că va plăcut articolul.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu