duminică, 18 ianuarie 2015

Hollywood realizeaza adaptarea unui film dupa manga Gost in the Shell!

ghost in the shell, franciza ghost in the shell, anime ghost in the shell, stiri ghost in the shell

O stire pentru impatimiti seriei Ghost in the Shell.
Tocmai s-a anuntat ca pe 14 apriplie 2017, va fi lansata in Statele Unuite de catre Disney.

Data de lansare a filmului Ghost in the Shell dupa manga Sci-fi a lui Masamune Shirow, a fost confirmata. Pe 14 Ianuarie, mega compania de film Walt Diseny a aratat o parte din lista de lansari pentru marile lor filme care urmeaza in si dupa 2016. Conform listei de lansari, Dreamworks, cei care produc Ghost in the Shell, acesta va fi lansat pe data de 14 apriliei 2017. Ieri a fost anuntat ca populara actrita americanca Scarlett Johansson a semnat pentru film. De asemenea filmul va fi 3D. Cu data de lansare stabilita mai mare de doi ani, acest lucru permite aruncarea unei priviri in telul celor de la Disney, de a lansa filmul in 4000 de cinematografe din Statele Unite, in loc de 3000. Cu Disney responsabil pentru distribuire, pare a fi un succes urias.

Versiunea Hollywoodiana a filmului Ghost in the Shell a fost anuntata pentru prima data in Ianuarie 2007 cand compania de animatie Production I.G a initiat un contrat pentru o adapatare live-action, iar negocierile au inceput intre companiile de film americane. Dupa aceea, informatii despre planificare si productie au fost emise. Apoi in 2014, parea ca productia era pe cale sa semneze cu Rupert Sanders al Snow White and the Huntsman anuntat ca director si Scarlett Johansson in rolul principal. Conform informatiilor lansate pana acum, Avi Arad si Stephen Paul s-au alaturat de asemenea filmului, ca producatori. 

Pe de alta parte, cele patru parti din Ghost in the Shell: Arise s-au terminat in Japonia in 2014. Exista de asemenea recentul Ghost in the Shell: The New Movie auntat ca va fi lansat in vara lui 2015. 

Exista o tendinta puternica cu companiile de film de la Hollywood pentru a evita, in general, proiecte separate care avaseaza concomitent pentru o anumită serie, care include acest film, precum si orice animatie originala. Din acest motiv, Ghost in the Shell: The New Movie este un proiect intern in Japonia si exista posibilitatea ca orice serie anime noua sa fie pusa in asteptare. 


Surasa: TokyoOtakuMode

Un comentariu:

  1. Foarte tare blogul frate! Da-i bataie! Posteaza maxim! Chiar ma gandeam ca e cazul sa fie un astfel de blog/site si pe la noi! Da-mi un add pe FB, as vrea sa vb, Demistocle Arhiereu Pand'acuzino asa ma gasesti.

    RăspundețiȘtergere