luni, 19 ianuarie 2015

First Love Confirmed! rewiev in romana




Mai devreme am terminat de citit un oneshot super frumos, de care am dat astazi.

Se numeste First Love Confirmed!

Descrierea suna cam asa:

Ca sora mai mare, Ayano trebuie sa aiba grija de cei trei fratiiori ai sai. Ea nu are timp pentru dragoste. Dar cand Kaede ii cere sa iasa cu el, poatea sa se descurce cu responsabilitatile ei si dragostea ei infloritoarea pentru Kaede?!

Ce mi-a placut asa mult la acest oneshot? Piticaniile de tripleti :3 mai ales micuta Michiru :3 e atat de dulce...

Initial se intalnesc cu Kaede in timp ce acesta se plimba cu caine lui, Vanila, iar Kenta il observa si se duce la el deoarece, acesta iubeste animalele si se pare ca si Vanila iubeste oamenii, combinatia perfecta :P.

Totusi, se pare ca cei doi invata la aceeasi scoala, iar in timp ce Ayano statea pe o banca si studia o oferta cu preturi de la supermarket, o vede si exact ca la inceput, crede ca ea e mama celor trei tripleti, dar pana la urma, Ayano ii spun ca e sora lor mai mare si nu mama lor si acesta realizeza de greseala.

Acum legat de intalnirea din descriere, din cauza ca Kaede a ajutat-o de cateva ori, acesta se simte prost si-l intreaba daca nu cuva exista vre-o cale ca sa-l poata rasplati pentru tot ajutor, iar acesta ii spune sa mearga impreuna la un ceai. In ziua cu intalnirea se pare ca mama ei, ca de obicei nu poate ajute ajunge acasa la timp si-i da un mesaj ca o sa vina mai tarziu cu o ora decat de obicei. Initila voia sa renunte sa mai merga la intalnire cu Kaeda, dar micuta Miciru o incurajeaza sa se duca, spunand ca totul e in regula, din moment ce Kenta dormea si Fuku sa uita pe niste carti si Miciru se descurca singura. Dar din pacate, pare a fi o idee putin cam proastra sa-i lase pe cei trei tripleti singuri acasa. Kenta se trezeste si tot intreaba de ea si pe dasupra mai risca sa raneaca foarte grav, dar il salveaza Fuku, care din asta se alege cu un cucui.

Oricum, finalul e unul frumos care-ti incalzezste iniam si-ti insenineaza ziua.

Per total, o poveste frumoasa, cu un final fericit.

Din partea mea are nota 9.

Oneshot-ul il puteti citii aici: http://bato.to/comic/_/comics/first-love-confirmed-r14416

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu