sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Kimi wa Kirakira - Review în Română

Kimi wa Kirakira, Kimi wa Kirakira rewiev manga, Kimi wa Kirakira rewiev in romana, Kimi wa Kirakira rewiev manga in romana, Anime news romania, Maga rewiev, Manga rewiev in roman



Hei, Zerox189 aici. Nu a trecut așa mult de la review-ul seriei manga W's - Double și azi revin cu un nou review, dar de data la o serie compusă din romanță și fotbal american, e vorba despre Kimi wa Kirakira.

Descriere și părere:

Shinobu este o studentă care aparent nu are niciun strop de motivație. Prietenul ei din copilărie, căpitanul clubului de tras cu arcul, e îngrijorat în legătură cu ea. Când Shinobu întâlnește un jucător de fotbal destul de interesant, privindu-i entuziasmul și modul de-a juca, decide să-i facă o poză.

Chiar dacă manga-ul a avut 5 capitole (am descoperit această manga întâmplător apăsând butonul Random cum fac de fiecare dată :D), personajele sunt desenate destul de bine, povestea e destul de închegată ceea ce te face să o devorezi cu plăcere. Totuși, e puțin difertiă față de restul seriilor manga din genul romantic pe care l-am citit.

Felul în care Shinobu și Saijo se-ntâlnesc cu totul întâmplător e destul de amuzant, ea încercând să ia o scurtătură pentru a ajunge mai repede să cumpere o revistă cu locuri de muncă, încearcă să sară peste o pasarelă care traversa un parc, dar întâmplarea face ca Saijo să lenevească exact în acel loc, iar când Shinobu vrea să sară, Saijo are parte de o panoramă destul de frumoasă sub fusta ei. Aceasta se rușinează căzând cu sânii peste fața  lui Saijo. Acesta din urmă începe să o pipăie cu o mână spunând că nu poate respira.

Până la urmă, Saijo îi spune să învețe regulile fotbalului american, dacă mai vrea să-i poată face poze. Zis și făcut, normal, încearcă să memoreze regulile dar cu greu. Saijo o duce pe Shinobu la un meci de fotbal al altei echipe pe care el și căpitanul lui o spionează, pentru a-și putea face o idee despre adversarii lor. În timpul meciului, Shinobu vede cum un jucător este aruncat în aer și după aceea se accidentează și nu se poate opri din a se gândi că Saijo poate păți același lucru. După cum puteți vedea, încetul cu încetul ea începe să-l placă fără să-și dea seama când se întâmplă și am impresia că același lucru e valabil și pentru Saijo.

Într-un final, Shinobu realizează că vrea să devină un fotograf la fel ca tatăl ei care a divorțat de mama ei când avea doar 9 ani și nu orice fotograf ci unul sportiv pentru a-l urmări pe Saijo cât mai mult.

În concluzie, pentru un manga de 5 capitole, a avut o poveste destul de frumoasă și niște caractere destul de bine desenate și plăcute.

În încheiere, nota mea pentru această serie este 9.

Manga o puteți citi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu